Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  • (+30) 210 9418002
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σας χύθηκε πετρέλαιο; Πώς φεύγει η μυρωδιά του πετρελαίου και πώς μπορείτε εύκολα να το καθαρίσετε;

Σας χύθηκε πετρέλαιο; Πώς φεύγει η μυρωδιά του πετρελαίου και πώς μπορείτε εύκολα να το καθαρίσετε;

Το πετρέλαιο είναι ένα παχύρευστο υγρό, ελαιώδες με πολύ δυσάρεστη οσμή. Είναι πιο ελαφρύ από το νερό και επομένως αδιάλυτο σε αυτό. Για το λόγο αυτό είναι δύσκολο, χωρίς εξειδικευμένα προϊόντα, να το καθαρίσετε και επιπλέον να εξαφανίσετε την μυρωδιά του πετρελαίου στο σπίτι, στη δεξαμενή, στο υπόγειο, στο λεβητοστάσιο, στην ταράτσα ή σε οποιοδήποτε ανοιχτό ή κλειστό χώρο στον οποίο υπήρξε διαρροή πετρελαίου.


Τα προϊόντα βιοτεχνολογίας της εταιρίας μας προσφέρουν οριστική και άμεση λύση στο παραπάνω πρόβλημα.

1. Πώς να καθαρίσετε το πετρέλαιο.
Το πολυκαθαριστικό μας Oil Eater, ένα βιοδιασπώμενο, μη καυστικό, μη τοξικό και φιλικό προς το περιβάλλον υγρό, καθαρίζει απόλυτα, εύκολα και με ασφάλεια όλες τις επιφάνειες στις οποίες υπήρξε διαρροή πετρελαίου. Είναι ένα συμπυκνωμένο υγρό με το οποίο ψεκάζετε τις επιφάνειες και τις ξεπλένετε με νερό. Το προϊόν συγκεντρώνει στο εσωτερικό του το μόρια του πετρελαίου και τα απομακρύνει, με τη βοήθεια του νερού, από την επιφάνεια που έπεσαν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε υφάσματα. Επειδή είναι συμπυκνωμένο και διαλύεται στο νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πιστόλι υδροβολής, γεγονός που το καθιστά οικονομικότατο.

2. Πώς να εξαφανίσετε οριστικά και άμεσα την μυρωδιά πετρελαίου.
Το προϊόν μας Eco Deep Clean, ένα φυσικό, βιο-ενζυματικό υγρό, εξαφανίζει άμεσα την μυρωδιά του πετρελαίου, από επιφάνειες και υφάσματα. Ιδιαίτερα σε πορώδεις επιφάνειες, όπως τσιμεντένια, μαρμάρινα και ξύλινα δάπεδα, αρμούς πλακιδίων, σοβάδες, γυψοσανίδες κλπ., στις οποίες απορροφάται το πετρέλαιο, η οσμή δύσκολα εξουδετερώνεται. Αφού καθαρίσετε τις επιφάνειες από το πετρέλαιο, απλώνετε ένα διάλυμα Eco Deep Clean με νερό χωρίς να το ξεπλύνετε. Με τον τρόπο αυτό το προϊόν διεισδύει βαθιά στους πόρους των επιφανειών και υφασμάτων, όπως και το πετρέλαιο, και διασπά τις οργανικές ουσίες (την αιτία δηλαδή) που προκαλούν την οσμή. Παράλληλα προσφέρει στιγμιαία φρεσκάδα με το ευχάριστο άρωμα που περιέχει.
Στα σκάφη αναψυχής και αυτοκινούμενα τροχόσπιτα που συχνά ρίχνουν, από λάθος, πετρέλαιο στις δεξαμενές του νερού και μεταφέρεται σε όλο το κύκλωμα των σωληνώσεων, το Eco Deep Clean συνιστά την απόλυτη λύση.
Εκτός από το πετρέλαιο, το προϊόν μας εξαφανίζει κάθε δυσάρεστη οσμή που οφείλεται σε οργανικούς λεκέδες (όπως ουρία, εμετός, περιττώματα, ιδρώτας, μούχλα κλπ.).

ECOZYMES

Αιόλου 37A Γλυκά Νερά Αττικής,
153 54 Αθήνα,
Ελλάδα

Δευτέρα - Σάββατο: 08:00 - 20:00 | Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση.

Μη-έγκυρη προσθήκη!

Απαιτούμενο πεδίο!