Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  • (+30) 210 9418002
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εταιρία

Τηλεφωνική πώληση και προώθηση προϊόντων

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η Ecozymes είναι μια εταιρία που προσφέρει οικολογικές λύσεις για τη διάσπαση και την επεξεργασία αποβλήτων, με έδρα την Αθήνα.

Ιδρύθηκε το 2003 σε μια εποχή που στην Ελλάδα άρχιζε να αναπτύσσεται η ιδέα της οικολογικής διαχείρισης των αποβλήτων. Σε όλη την περιφέρεια της χώρας μας, ακόμη και σε πολλές περιοχές της Αττικής δεν υπήρχε, και δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη, κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο. Τα σπίτια και οι επαγγελματικοί χώροι που διέθεταν βόθρους ή βιολογικούς καθαρισμούς και αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα στη συντήρησή τους δεν έβρισκαν εύκολα οριστικές και αποτελεσματικές λύσεις.

Το κενό αυτό ήρθε να καλύψει η εταιρία μας με την εμπορία μικροοργανισμών (ένζυμα και βακτήρια) που χρησιμοποιούνται για τη βιολογική διάσπαση των αποβλήτων, μικρών ή μεγάλων μονάδων. Τα προϊόντα βιοτεχνολογίας που εισάγουμε χρησιμοποιούνται, πάνω από μισό αιώνα, στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Τα προϊόντα μας διανέμονται σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Αλβανία, Μέση Ανατολή και Βαλκανικές χώρες.

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Εισαγωγή και εμπορία μικροοργανισμών διάσπασης αποβλήτων, οικιακών ή επαγγελματικών χώρων.

Εισαγωγή και εμπορία οικολογικών προϊόντων για τη συντήρηση, τον καθαρισμό και τη διαχείριση του συνολικού αποχετευτικού συτήματος που διαθέτουν οι πελάτες μας (καθαρισμός και συντήρηση ειδών υγιεινής, σωληνώσεων, αντλιοστασίων, βόθρων και βιολογικών καθαρισμών).

Μελέτη και εμπορία λιποπαγίδων για εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, σούπερ μάρκετς και όλους τους χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Μελέτη και εμπορία βορβοροσυλεκτών.

Σε συνεργασία με την εταιρία SANICO αναλαμβάνουμε τη μελέτη, κατασκευή και εγκατάσταση αυτόνομων αναερόβιων μονάδων βιολογικών βόθρων καθώς και προκατασκευασμένων μονάδων βιολογικών καθαρισμών με αερισμό από ένα ως και δύο χιλιάδες άτομα.

Εξυπηρέτηση Πελατών
kratima-mikrou-dendrou.jpg

ΟΡΑΜΑ & ΑΞΙΕΣ

Έχουμε ένα ξεκάθαρο όραμα - να κάνουμε την οικολογία καθημερινό τρόπο ζωής και να διαδώσουμε σε όλο τον κόσμο τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση των αποβλήτων, βοηθώντας στη διατήρηση ενός καθαρού και πιο ασφαλούς περιβάλλοντος για μας και τα παιδιά μας.
Πιστεύουμε ότι μακροπρόθεσμα αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να αναπτυχθεί η επιχείρησή μας.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗΣ

Οραματιζόμαστε να αναπτύξουμε την εταιρία μας μειώνοντας ταυτόχρονα το οικολογικό μας αποτύπωμα. Η εμπιστοσύνη μας στα οικολογικά προϊόντα είναι η βάση της μέχρι τώρα ανάπτυξής μας και θα συνεχίσει να είναι στο μέλλον. Οι εξελίξεις στην παραγωγή των προϊόντων βιοτεχνολογίας, τις οποίες παρακολουθούμε στενά, και η δεκαετή και πλέον, τεχνογνωσία και εμπειρία μας στη οικολογική διαχείριση των αποβλήτων είναι για μας η εγγύηση για την περαιτέρω ανάπτυξή μας.

Στόχος μας:

  • H ενημέρωση και προώθηση της οικολογίας τώρα
  • H ενημέρωση των ιδιωτών και επαγγελματιών για τους τρόπους διαχείρισης των αποβλήτων τους αλλά και τη συντήρηση του αποχετευτικού τους συστήματος, προστατεύοντας το περιβάλλον και την υγεία τους
Πωλήσεις
economia-koumparas.jpg

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με τη χρήση οικολογικών προϊόντων προστατεύουμε την υγεία μας από ασθένειες που οφείλονται στη χρήση ισχυρών τοξικών και χημικών προϊόντων.

Ταυτόχρονα με τη σωστή διαχείριση των αποβλήτων και τη συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος μειώνουμε τον προϋπολογισμό του σπιτιού ή της επιχείρησής σας από τα κοστοβόρα αδειάσματα του βόθρου σας και τα ξεβουλώματα των σωληνώσεών σας.

 

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Οι ανάγκες των πελατών μας, ιδιωτών ή επιχειρήσεων, δεν είναι ίδιες. Έχουμε την ευελιξία να σχεδιάζουμε και να συστήσουμε σε κάθε πελάτη τα προϊόντα και τις λύσεις που ταιριάζουν στο ιδιαίτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είτε αφορά τις ανάγκες ενός σπιτιού είτε μιας μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας ή επιχείρησης.
Πωλήσεις
Πωλήσεις

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η εταιρία μας συνεργάζεται με τις εταιρίες Sanico και Prosper Hellas στο σχεδιασμό και εγκατάσταση συστημάτων επεξεργασίας αποβλήτων και υδάτων.
Έχοντας ήδη μεγάλη εμπειρία στο χώρο διαχείρισης αποβλήτων η Ecozymes αναζητά διαρκώς νέες συνεργασίες στους τομείς δραστηριότητάς της.

Εάν έχετε καινοτόμες ιδέες που θέλετε να προωθήσετε ή ενδιαφέρεστε να εργαστούμε από κοινού για να διευρύνουμε τα πεδία δραστηριοτήτων μας επικοινωνήστε μαζί μας.

Αξιολογήσεις πελατών

4.5 στα 5 αστέρια από τους πελάτες μας!

Είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των λύσεων που προσφέρουμε, κάτι που αναγνωρίζουν και οι πελάτες μας.

“Ευγενέστατος και πολύ κατατοπιστικός ο κύριος Δημητρακόπουλος της Ecozymes. Μου εξήγησε τεχνικές λεπτομέρειες ειδών βόθρων μέσα σε 5 ‘ τηλεφωνικής κλήσης. Απλά κ κατανοητά κ ευγενικά . Άριστα !”

“Ευγενέστατοι , βοηθητικοί και κατατοπιστικοί με το πρόβλημα του βόθρου μου. Στην κυριολεξία με έσωσαν! Προτείνω ανεπιφύλακτα με ευχαριστώ και βαθιά εκτίμηση!.”

“Αψογη τηλεφωνικη εξυπηρετηση _ πολλες πληροφοριες και συμβουλες .. Ευχαριστω !”

“Ανταπόκριση, Επαγγελματισμός, Ποιότητα, Συνέπεια, Σχέση ποιότητας-τιμής”

“διαθέτει πολύ αποτελεσματικά προϊόντα για τη βελτίωση των λυμάτων σε σηπτικους βόθρους.”

ECOZYMES

Αιόλου 37A Γλυκά Νερά Αττικής,
153 54 Αθήνα,
Ελλάδα

Δευτέρα - Σάββατο: 08:00 - 20:00 | Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση.