Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  • (+30) 210 9418002
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Καλωσήλθατε στην νέα ιστοσελίδα της Ecozymes!

Καλωσήλθατε στην νέα ιστοσελίδα της Ecozymes!

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ανανεωμένη, responsive ιστοσελίδα της εταιρίας μας. Με αυτή σκοπεύουμε να φέρουμε τους νέους επισκέπτες πιο κοντά στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας αλλά και να κρατήσουμε ενημερωμένους τους πιστούς μας πελάτες με τις τελευταίες εξελίξεις των προϊόντων βιοτεχνολογίας που εκπροσωπούμε.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε επαρκείς πληροφορίες στους πελάτες μας για την ανανεωμένη σειρά των προϊόντων μας. Πολλά από αυτά έχουν δοκιμαστεί, με εξαιρετικά αποτελέσματα, εδώ και αρκετά χρόνια. Η αποτελεσματικές, οικολογικές και οικονομικές λύσεις στα προβλήματα διαχείρισης αποβλήτων που προσφέρουμε είναι ο λόγος που οι πελάτες μας μας εμπιστεύονται τα τελευταία 14 σχεδόν χρόνια. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη της υψηλής ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών της Ecozymes.

Στην ενότητα συχνές ερωτήσεις μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, σχετικά με τη διαχείριση του συνολικού αποχετευτικού σας συστήματος. Εάν έχετε επιπλέον απορίες σας προτρέπουμε να μας ενημερώσετε και θα χαρούμε πολύ να σας απαντήσουμε.

Επιδιώκουμε να επεκτείνουμε το διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργατών μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε αντιπρόσωπος των προϊόντων μας μπορείτε να μας στείλετε ένα email. Τόσο απλά!

Εφόσον επιθυμείτε να μένετε ενημερωμένοι για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, που διαρκώς εξελίσονται, μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα παραληπτών του newsletter της εταιρίας μας.

Η ιστοσελίδα μας θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα και καινοτόμες αλλά πάντα οικολογικές λύσεις διαχείρισης αποβλήτων τόσο των οικιακών όσο και των επαγγελματικών χώρων.

Καλή περιήγηση,

Ecozymes

ECOZYMES

Αιόλου 37A Γλυκά Νερά Αττικής,
153 54 Αθήνα,
Ελλάδα

Δευτέρα - Σάββατο: 08:00 - 20:00 | Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση.

Μη-έγκυρη προσθήκη!

Απαιτούμενο πεδίο!