Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  • (+30) 210 9418002
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νέα

Επεξεργασία λυμάτων

Σηπτικός και εν σειρά απορροφητικός βόθρος: Τί είναι, πώς λειτουργούν και ποια τα προβλήματα λειτουργίας τους

Συναντάμε πολύ συχνά βόθρους σηπτικούς και απορροφητικούς εν σειρά. Αυτοί αποτελούνται από δύο δεξαμενές, τοποθετημένες η μία μετά την άλλη. Στην πρώτη δεξαμενή, που είναι στεγανή και ονομάζεται σηπτικός βόθρος, πέφτουν όλα τα λύματα, στερεά και υγρά, και γίνεται η πρώτη επεξεργασία.

Αποκατάσταση απορροφητικότητας βόθρου

Η αποκατάσταση της απορροφητικότητας ενός βόθρου είναι κάτι που απασχολεί πολλούς καταναλωτές. Όταν σε ένα βόθρο έχει χαθεί η απορροφητικότητα η λειτουργία μιας οικίας ή επιχείρησης καθίσταται προβληματική. Τα συχνά αδειάσματα του βόθρου με βυτία στοιχίζουν ακριβά

Σηπτική Δεξαμενή, τι είναι και πως λειτουργεί

Η σηπτική δεξαμενή είναι ένας χώρος συλλογής αποβλήτων. Οι βόθροι είναι σηπτικές δεξαμενές. Η αρχή λειτουργίας τους είναι η σήψη. Τα απόβλητα δηλαδή αποσυντίθενται, με τη βοήθεια βακτηρίων που αναπτύσσονται από αυτά, λόγω των συνθηκών που υπάρχουν στη δεξαμενή. Γίνεται μια αναερόβια επεξεργασία, μία ζύμωση δηλαδή, παρόμοια με αυτή που πραγματοποιείται όταν ο μούστος μετατρέπεται σε κρασί.

Πώς καθαρίζουμε το πουρί της λεκάνης, εύκολα και γρήγορα, χωρίς τη χρήση επικίνδυνων καυστικών ή χλωριούχων προϊόντων;

Το εξαιρετικό προϊόν μας Eco Scale Blue δημιουργήθηκε για να προσφέρει λύση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων συσσώρευσης επικαθίσεων (πουρί) στις λεκάνες, στους ανδρικούς ουρητήρες και στις σωληνώσεις, ειδικά σε περιοχές με σκληρό νερό.

Πώς διατηρούμε τις σωληνώσεις του μπάνιου πάντα καθαρές και άοσμες;

Το φυσικό, οικολογικό προϊόν μας Eco Deep clean, ένα υγρό με ευχάριστο άρωμα, διατηρεί πάντα τις σωληνώσεις του μπάνιου καθαρές.

Μυρίζει η αποχέτευση και οι σωληνώσεις του σπιτιού ή της επιχείρησής σας;

Οι μυρωδιές στις σωληνώσεις της αποχέτευσης είναι ένα πολύ σοβαρό και ενοχλητικό πρόβλημα ιδιαίτερα για επαγγελματικούς χώρους, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Η χρήση χλωριούχων, απολυμαντικών και καυστικών καθαριστικών, που πέφτουν στην αποχέτευση, δεν αφήνουν τα λίπη και όλες τις οργανικές ουσίες να διασπαστούν. Έτσι αυτές επικάθονται στις σωληνώσεις και προκαλούν τις δυσάρεστες οσμές.

Προϊόντα με ένζυμα και βακτήρια για βόθρους. Τι κάνουν και ποιες είναι οι τιμές αγοράς;

Η φύση χρησιμοποιεί μικροοργανισμούς (ένζυμα και βακτήρια) για να μετατρέψει μια ουσία σε άλλη μορφή. Η πέψη των τροφών στο στομάχι μας γίνεται με ένζυμα που παράγονται σε αυτό, ο μούστος γίνεται κρασί με ένζυμα που παράγονται κατά τη διάρκεια της ζύμωσης.

Συμβουλές και λύσεις αν γεμίζει ο βόθρος σας

Ο βόθρος είναι μια σηπτική δεξαμενή. Η αρχή λειτουργίας του είναι η σήψη των αποβλήτων, η μετατροπή τους δηλαδή σε νερό, το οποίο απορροφάται από το χώμα. Αυτή η φυσική λειτουργία διακόπτεται όταν χρησιμοποιούμε χλωριούχα, καυστικά και αντιβακτηριδιακά προϊόντα (όπως χλωρίνη, ποτάσα, ακουαφόρτε κ.α.). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σχηματίζεται λάσπη στον πάτο του βόθρου που κλείνει τους πόρους του χώματος. Το νερό, που δεν φεύγει, ανεβαίνει προς τα πάνω μεταφέροντας τα ελαφριά λίπη, που κολλούν στα τοιχώματα, και ο βόθρος έτσι χάνει την απορροφητικότητά του και μυρίζει αφόρητα. Επιπλέον αρχίζουν τα πολυδάπανα αδειάσματα.

Σας χύθηκε πετρέλαιο; Πώς φεύγει η μυρωδιά του πετρελαίου και πώς μπορείτε εύκολα να το καθαρίσετε;

Το πετρέλαιο είναι ένα παχύρευστο υγρό, ελαιώδες με πολύ δυσάρεστη οσμή. Είναι πιο ελαφρύ από το νερό και επομένως αδιάλυτο σε αυτό. Για το λόγο αυτό είναι δύσκολο, χωρίς εξειδικευμένα προϊόντα, να το καθαρίσετε και επιπλέον να εξαφανίσετε την μυρωδιά του πετρελαίου στο σπίτι, στη δεξαμενή, στο υπόγειο, στο λεβητοστάσιο, στην ταράτσα ή σε οποιοδήποτε ανοιχτό ή κλειστό χώρο στον οποίο υπήρξε διαρροή πετρελαίου.

Υδροχλωρικό οξύ (ακουαφόρτε) – 5 λόγοι για να μην το χρησιμοποιείτε

Το υδροχλωρικό οξύ είναι ένα ανόργανο ισχυρό οξύ, πολύ διαβρωτικό, με πολλές εφαρμογές κυρίως στη βιομηχανίες. Παλαιότερα το χρησιμοποιούσαν κατά κόρον για τον καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας από το πουρί, τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους διότι δεν υπήρχαν οικολογικά καθαριστικά.

Θειϊκό οξύ – 5 λόγοι για να το αποφεύγετε

Το θειϊκό οξύ, κοινώς βιτριόλι, είναι ένα ισχυρότατο διαβρωτικό υγρό, που διαλύεται στο νερό. Είναι καυστικό, οξειδωτικό και αφυδατώνει την οργανική ύλη (ύφασμα, ξύλο, χαρτί, ζάχαρη κ.α.) όταν έρθει σε επαφή με αυτή. Απανθρακώνει την οργανική ύλη, αφαιρώντας τα μόρια του νερού τόσο πολύ, ώστε αφήνει ένα στερεό μελανό υπόλειμμα. Η αφυδάτωση αυτή συνοδεύεται με απελευθέρωση επικίνδυνων αερίων για την υγεία.

Καυστική Ποτάσα – 5 λόγοι για να μην πέσετε στην παγίδα της

Η καυστική ποτάσα είναι μια ισχυρή βάση που έχει καταστρεπτική επίδραση στα οργανικά υλικά. Είναι ιδιαίτερα διαβρωτικό υλικό και πολύ επικίνδυνο για την υγεία του ανθρώπου.
Όσοι συστήνουν τη χρήση της για θεραπεία ενός βόθρου που έχει χάσει την απορροφητικότητά του ή την απόφραξη σωληνώσεων, είτε έχουν άγνοια για τον τρόπο λειτουργίας του βόθρου, είτε δεν είναι ορθά ενημερωμένοι.

Ζητούνται Συνεργάτες στην Κύπρο

Καθώς το δίκτυο και το πελατολόγιο μας μεγαλώνει ραγδαία βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση συνεργατών στην Κύπρο.

Πλημμύρες τέλος με την αντιπλημμυρική χελώνα!

Το νέο προϊόν που σας παρουσιάζουμε είναι μια ελληνική πατέντα παγκόσμιου βεληνεκούς που σας προστατεύει απο τις πλημμύρες στο σπίτι. Θα σας απαλλάξει για πάντα από το φόβο πλημμυρίσματος μπαλκονιού, αυλής ή ταράτσας. Προσαρμόζεται εύκολα από εσάς τους ίδιους, χωρίς υδραυλικούς και εργαλεία.

προβλήματα σε αποχετευτικό σύστημα και σωληνώσεις

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα του αποχετευτικού σας συστήματος ΤΩΡΑ είναι η κατάλληλη εποχή.

Έχετε επιχείρηση φιλοξενίας ή εστίασης; Θέλετε να έχετε καθαρές σωληνώσεις και αποχετευτικό σύστημα με την έναρξη της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν; Μην το καθυστερείτε, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή!

Παρουσία της Ecozymes στα media

Η ενημέρωση του κοινού για τα οικολογικά προϊόντα της εταιρίας μας είναι προτεραιότητα της Ecozymes. Διαβάστε τι γράφουν για μας τα έγκριτα sites Gazetta.gr,

Οικολογία τώρα με σωστή διαχείριση & επεξεργασία οργανικών αποβλήτων

Το μεγαλύτερο μέρος της τουριστικής Ελλάδας, τα περισσότερα χωριά της και η όλη σχεδόν η βόρεια και ανατολική Αττική υποφέρουν από την έλλειψη αποχετευτικού δικτύου. Πολλές τουριστικές και μη επιχειρήσεις και όλα τα νοικοκυριά που διαθέτουν βόθρους και βιολογικούς καθαρισμούς αντιμετωπίζουν προβλήματα υπολειτουργίας ή κακής λειτουργίας του αποχετευτικού τους συστήματος. Αυτό προκαλεί τεράστια οικονομική επιβάρυνση των κατόχων τους από τις συνεχείς εκκενώσεις, πολλά προβλήματα από την συστηματική παρακολούθηση της στάθμης των βόθρων και δυστυχώς την ενοχλητική δυσοσμία.

Καλωσήλθατε στην νέα ιστοσελίδα της Ecozymes!

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ανανεωμένη, responsive ιστοσελίδα της εταιρίας μας. Με αυτή σκοπεύουμε να φέρουμε τους νέους επισκέπτες πιο κοντά στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας αλλά και να κρατήσουμε ενημερωμένους τους πιστούς μας πελάτες με τις τελευταίες εξελίξεις των προϊόντων βιοτεχνολογίας που εκπροσωπούμε.

Ζητούνται Συνεργάτες

Καθώς το δίκτυο και το πελατολόγιο μας μεγαλώνουν ραγδαία, βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση συνεργατών σε όλη την Ελλάδα

Πράσινη Επανάσταση

Σε έναν πλανήτη που συνεχώς καταστρέφεται από τις ενέργειες του ανθρώπου, χρειάζεται μεγάλη ατομική και συλλογική προσπάθεια, μεσα απο την καθημερινή μας ζωή, για να αποτρέψουμε τις βλαβερές για τον άνθρωπο συνέπειες. Η πράσινη λογική πρέπει να μας γίνει τρόπος ζωής.

Προβλήματα από την πετρελαιοκηλίδα του Σαρωνικού; Το Oil Eater είναι η λύση!

Το επαναστατικό καθαριστικό μας Oil Eater μπορεί να γίνει ο σύμμαχός σας στη μάχη καθαρισμού των ακτών και των μηχανημάτων σας από την πετρελαιοκηλίδα.

Ecosocks – Συντήρηση φρεατίων (προστασία και καθαρισμός)

Το φρεάτιο σας είναι γεμάτο λίπη και σας χαλά την αντλία; Η λύση στο πρόβλημά σας λέγεται Ecosocks.

Πως να εξουδετερώσετε την οσμή της πυρκαγιάς από τον χώρο σας

Δεν μπορείτε να διώξετε τη μυρωδιά της φωτιάς από τον χώρο σας; Το επαναστατικό προϊόν μας Eco Freshen Herbal είναι η λύση που ψάχνετε.

Χύθηκε το πετρέλαιο από τη δεξαμενή σας;

Αν χυθεί το πετρέλαιο από τη δεξαμενή και πλημμυρίσει τον χώρο σας, έχουμε τη λύση που χρειάζεστε για να απαλλαγείτε γρήγορα από τους λεκέδες και τη μυρωδιά.

Eco Grease Guard – Για καθαρότερους λιποσυλλέκτες

Σας κουράζει το συχνό άδειασμα του λιποσυλλέκτη σας και σας ενοχλεί η άσχημη μυρωδιά του;

ECOZYMES

Αιόλου 37A Γλυκά Νερά Αττικής,
153 54 Αθήνα,
Ελλάδα

Δευτέρα - Σάββατο: 08:00 - 20:00 | Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση.

Μη-έγκυρη προσθήκη!

Απαιτούμενο πεδίο!