Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  • (+30) 210 9418002
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συχνές Ερωτήσεις για τη Χρήση Ενζύμων σε Βόθρους

Συχνές Ερωτήσεις για τη Χρήση Ενζύμων σε Βόθρους

Η χρήση ενζύμων για τη συντήρηση των βόθρων είναι μια οριστική, αποτελεσματική και κυρίως οικολογική λύση. Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση τους, μαζί με τις απαντήσεις τους.

1. Τι είναι τα ένζυμα και πώς λειτουργούν στους βόθρους;

Τα ένζυμα είναι φυσικές πρωτεΐνες που επιταχύνουν τις χημικές αντιδράσεις στα απόβλητα. Στους βόθρους, τα ένζυμα βοηθούν στη διάσπαση των συσσωρευμένων οργανικών υλικών όπως τα λίπη, τα έλαια και σάκχαρα καθιστώντας τα ευκολότερα στην απορρόφηση και την απομάκρυνση.

2. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενζύμων σε σχέση με τα χημικά προϊόντα;

Τα ένζυμα είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δεν προκαλούν βλάβες στους σωλήνες ή τα συστήματα επεξεργασίας των αποβλήτων. Επίσης, δεν εκπέμπουν επικίνδυνες τοξικές ουσίες και είναι ασφαλή για τη χρήση σε οικιακά και επαγγελματικά περιβάλλοντα.

3. Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιώ ένζυμα στον βόθρο μου;

Η συχνότητα χρήσης εξαρτάται από το μέγεθος και τη χρήση του βόθρου. Γενικά, συνιστάται η χρήση ενζύμων μία φορά το μήνα για τη συντήρηση του συστήματος και την αποφυγή συσσώρευσης αποβλήτων.

4. Μπορούν τα ένζυμα να βοηθήσουν σε περιπτώσεις βουλωμένων σωλήνων;

Ναι, τα ένζυμα μπορούν να βοηθήσουν στη διάσπαση των υλικών που προκαλούν το βούλωμα, καθιστώντας την απομάκρυνσή τους πιο εύκολη. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται η τακτική χρήση ενζύμων για την πρόληψη των βουλωμάτων.

5. Είναι ασφαλή τα ένζυμα για χρήση σε οικιακά συστήματα αποχέτευσης;

Ναι, τα ένζυμα είναι απολύτως ασφαλή για χρήση σε οικιακά συστήματα αποχέτευσης. Είναι μη τοξικά και δεν προκαλούν ζημιές στους σωλήνες ή στις εγκαταστάσεις αποχέτευσης.

6. Τι είναι το Septi Plus και πώς μπορεί να βοηθήσει στη συντήρηση του βόθρου μου;

Το Septi Plus είναι ένα προϊόν που περιέχει μια εξειδικευμένη σύνθεση ενζύμων σχεδιασμένων να διασπούν τα οργανικά απόβλητα και να επαναφέρουν τη λειτουργία των βόθρων. Η τακτική χρήση του Septi Plus βοηθά στην πρόληψη των βουλωμάτων και στη μείωση των δυσάρεστων οσμών, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του συστήματος αποχέτευσης.

Η χρήση ενζύμων αποτελεί μια αποτελεσματική και βιώσιμη λύση για τη συντήρηση των βόθρων, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αποφυγή προβλημάτων στα συστήματα αποχέτευσης.

ECOZYMES

Αιόλου 37A Γλυκά Νερά Αττικής,
153 54 Αθήνα,
Ελλάδα

Δευτέρα - Σάββατο: 08:00 - 20:00 | Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση.