Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  • (+30) 210 9418002
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συμβουλές και λύσεις αν γεμίζει ο βόθρος σας

Συμβουλές και λύσεις αν γεμίζει ο βόθρος σας

Ο βόθρος είναι μια σηπτική δεξαμενή. Η αρχή λειτουργίας του είναι η σήψη των αποβλήτων, η μετατροπή τους δηλαδή σε νερό, το οποίο απορροφάται από το χώμα. Αυτή η φυσική λειτουργία διακόπτεται όταν χρησιμοποιούμε χλωριούχα, καυστικά και αντιβακτηριδιακά προϊόντα (όπως χλωρίνη, ποτάσα, ακουαφόρτε κ.α.). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σχηματίζεται λάσπη στον πάτο του βόθρου που κλείνει τους πόρους του χώματος. Το νερό, που δεν φεύγει, ανεβαίνει προς τα πάνω μεταφέροντας τα ελαφριά λίπη, που κολλούν στα τοιχώματα, και ο βόθρος έτσι χάνει την απορροφητικότητά του και μυρίζει αφόρητα. Επιπλέον αρχίζουν τα πολυδάπανα αδειάσματα.


Η λύση για να μη γεμίζει ο βόθρος είναι πολύ απλή, οικολογική και οικονομική. Ρίχνοντας μικροοργανισμούς, Septi Plus και Eco 3006, στον βόθρο προκαλούμε μια έντονη ζύμωση στα απόβλητα. Αυτά διασπώνται, γίνονται νερό, διασπάται η λάσπη στον πάτο και ανοίγουν οι πόροι του χώματος, καθαρίζονται τα τοιχώματα από τα λίπη και μειώνονται δραστικά οι οσμές. Έτσι επαναφέρεται η απορροφητικότητα του βόθρου αλλά και καθαρίζεται παράλληλα και το δίκτυο των σωληνώσεων. Σταματούν οριστικά τα αδειάσματα και οι άσχημες μυρωδιές.
Έτσι όχι μόνο μειώνεται το κόστος συντήρησης του βόθρου αλλά και δεν επιβαρύνουμε το περιβάλλον διότι χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά και οικολογικά προϊόντα.
Η εταιρία μας παρέχει, χωρίς κάποιο κόστος, συμβουλές και λύσεις για όλα τα προβλήματα διαχείρισης αποβλήτων που αντιμετωπίζετε. Μη διστάσετε να μας καλέσετε.

ECOZYMES

Αιόλου 37A Γλυκά Νερά Αττικής,
153 54 Αθήνα,
Ελλάδα

Δευτέρα - Σάββατο: 08:00 - 20:00 | Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση.

Μη-έγκυρη προσθήκη!

Απαιτούμενο πεδίο!