Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  • (+30) 210 9418002
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Προϊόντα με ένζυμα και βακτήρια για βόθρους. Τι κάνουν και ποιες είναι οι τιμές αγοράς;

Προϊόντα με ένζυμα και βακτήρια για βόθρους. Τι κάνουν και ποιες είναι οι τιμές αγοράς;

Η φύση χρησιμοποιεί μικροοργανισμούς (ένζυμα και βακτήρια) για να μετατρέψει μια ουσία σε άλλη μορφή. Η πέψη των τροφών στο στομάχι μας γίνεται με ένζυμα που παράγονται σε αυτό, ο μούστος γίνεται κρασί με ένζυμα που παράγονται κατά τη διάρκεια της ζύμωσης.

Με τον ίδιο τρόπο τα προϊόντα διάσπασης αποβλήτων με μικροοργανισμούς, που προσφέρει η εταιρία μας, προκαλούν έντονη ζύμωση στους βόθρους και βιολογικούς καθαρισμούς μετατρέποντας τα οργανικά απόβλητα σε νερό, που απορροφάται από το χώμα.

Τα προϊόντα αυτά όπως είναι το Septi Plus και το Eco 3006 επαναφέρουν την απορροφητικότητα των βόθρων και καταργούν τα αδειάσματα με βυτίο. Κοστίζουν πολύ λιγότερο από το κόστος χρήσης ενός βυτίου.

Η απαραίτητες δοσολογίες εξαρτώνται από τον όγκο του βόθρου, τη συχνότητα αδειάσματος και της φύσης των προβλημάτων του αποχετευτικού σας συστήματος.

Τηλεφωνήστε μας (τηλ.: 210-9418002) να σας δώσουμε, χωρίς υποχρέωση, τη λύση και το κόστος που ταιριάζουν στο πρόβλημά σας.

ECOZYMES

Αιόλου 37A Γλυκά Νερά Αττικής,
153 54 Αθήνα,
Ελλάδα

Δευτέρα - Σάββατο: 08:00 - 20:00 | Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση.

Μη-έγκυρη προσθήκη!

Απαιτούμενο πεδίο!