Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  • (+30) 210 9418002
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πώς καθαρίζουμε το πουρί της λεκάνης, εύκολα και γρήγορα, χωρίς τη χρήση επικίνδυνων καυστικών ή χλωριούχων προϊόντων;

Πώς καθαρίζουμε το πουρί της λεκάνης, εύκολα και γρήγορα, χωρίς τη χρήση επικίνδυνων καυστικών ή χλωριούχων προϊόντων;

Το εξαιρετικό προϊόν μας Eco Scale Blue δημιουργήθηκε για να προσφέρει λύση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων συσσώρευσης επικαθίσεων (πουρί) στις λεκάνες, στους ανδρικούς ουρητήρες και στις σωληνώσεις, ειδικά σε περιοχές με σκληρό νερό.


Είναι σκόνη με σύνθεση βασισμένη σε χημικό υλικό αφαλάτωσης και καλλιέργειες βακτηριδίων και ενζύμων ειδικών στον καθαρισμό των αποχετεύσεων και σωληνώσεων από τις επικαθίσεις των αλάτων και των οργανικών αποβλήτων. Καθαρίζει άμεσα τις επικαθίσεις αλάτων (πουρί) διασπά κάθε οργανική ύλη, εξαλείφει τη δυσοσμία και προλαμβάνει τη συσσώρευση νέων επικαθίσεων, αφήνοντας ταυτόχρονα ένα ωραίο μπλε χρώμα κατά τη διάλυσή του στην τουαλέτα.

Τηλεφωνήστε μας (τηλ.: 210-9418002) να σας ενημερώσουμε, χωρίς υποχρέωση, για το κόστος και τις εφαρμογές του.

ECOZYMES

Αιόλου 37A Γλυκά Νερά Αττικής,
153 54 Αθήνα,
Ελλάδα

Δευτέρα - Σάββατο: 08:00 - 20:00 | Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση.

Μη-έγκυρη προσθήκη!

Απαιτούμενο πεδίο!