Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  • (+30) 210 9418002
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οικολογία τώρα με σωστή διαχείριση & επεξεργασία οργανικών αποβλήτων

Οικολογία τώρα με σωστή διαχείριση & επεξεργασία οργανικών αποβλήτων

Το μεγαλύτερο μέρος της τουριστικής Ελλάδας, τα περισσότερα χωριά της και η όλη σχεδόν η βόρεια και ανατολική Αττική υποφέρουν από την έλλειψη αποχετευτικού δικτύου. Πολλές τουριστικές και μη επιχειρήσεις και όλα τα νοικοκυριά που διαθέτουν βόθρους και βιολογικούς καθαρισμούς αντιμετωπίζουν προβλήματα υπολειτουργίας ή κακής λειτουργίας του αποχετευτικού τους συστήματος. Αυτό προκαλεί τεράστια οικονομική επιβάρυνση των κατόχων τους από τις συνεχείς εκκενώσεις, πολλά προβλήματα από την συστηματική παρακολούθηση της στάθμης των βόθρων και δυστυχώς την ενοχλητική δυσοσμία.

Τα παραπάνω προβλήματα οφείλονται κυρίως στην άγνοια του τρόπου λειτουργίας των βόθρων και των βιολογικών καθαρισμών των σπιτιών ή των επαγγελματικών χώρων ή στη λανθασμένη ενημέρωση των κατόχων τους για τον τρόπο συντήρησης του αποχετευτικού τους συστήματος. Η «εύκολη» χρήση των χημικών και καυστικών προϊόντων σε συνδυασμό με την άγνοια ή και την αδιαφορία, ενδεχομένως, των τοπικών φορέων οδηγούν στην καταστροφή των βόθρων και των βιολογικών καθαρισμών με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο κύριος λόγος καταστροφής των βόθρων και των βιολογικών είναι η αλόγιστη χρήση της χλωρίνης και των υποπροϊόντων αυτής, της καυστικής ποτάσας, των διαφόρων χημικών και καυστικών προϊόντων και των μη συμβατών καθαριστικών, που οι επιφανειακά ασχολούμενοι με τη διάσπαση των αποβλήτων, συστήνουν. Όσον αφορά δε το υπέδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα η ρύπανση είναι ανυπολόγιστη.

Η εταιρία μας έρχεται να καλύψει το μεγάλο κενό της ενημέρωσης για τη σωστή διαχείριση των αποβλήτων και να λύσει τα παραπάνω προβλήματα. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και ολοκληρωμένες οικολογικές λύσεις διάσπασης και επεξεργασίας οργανικών αποβλήτων με προϊόντα βιοτεχνολογίας. Διαθέτει προκατασκευασμένους ανοξείδωτους βιολογικούς καθαρισμούς με δυνατότητα υπεδάφιας άρδευσης, έτοιμους προς τοποθέτηση. Θεραπεύει κατεστραμμένους βόθρους και βιολογικούς καθαρισμούς, επαγγελματικής και οικιακής χρήσης, με οικολογικά προϊόντα βιοτεχνολογίας αποτελούμενα από μικροοργανισμούς. Τα προϊόντα αυτά διασπούν την συγκεντρωμένη λάσπη στον πάτο, τα λίπη στα τοιχώματα, μειώνουν την οσμή και επαναφέρουν την απορροφητικότητα.

Επιπλέον η εταιρία μας παρέχει λύσεις στα προβλήματα του συνολικού αποχετευτικού συστήματος όπως φραγμένες σωληνώσεις, αντλιοστάσια με συγκέντρωση λίπους, λιποσυλλέκτες κ.α. με προϊόντα βιοτεχνολογίας κατάλληλα για την κουζίνα, το μπάνιο και των επιφανειών.
Η σωστή διαχείριση και επεξεργασία των οργανικών αποβλήτων όχι μόνο προστατεύει το περιβάλλον αλλά και την τσέπη μας μετατρέποντας ένα ενοχλητικό πρόβλημα σε ωφέλιμο. Η εταιρία μας συμβάλει στον τομέα αυτό με εξαιρετική επιτυχία για πάνω από 14 χρόνια.

Για την Ecozymes

ECOZYMES

Αιόλου 37A Γλυκά Νερά Αττικής,
153 54 Αθήνα,
Ελλάδα

Δευτέρα - Σάββατο: 08:00 - 20:00 | Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση.