Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  • (+30) 210 9418002
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μυρίζει η αποχέτευση και οι σωληνώσεις του σπιτιού ή της επιχείρησής σας;

Μυρίζει η αποχέτευση και οι σωληνώσεις του σπιτιού ή της επιχείρησής σας;

Οι μυρωδιές στις σωληνώσεις της αποχέτευσης είναι ένα πολύ σοβαρό και ενοχλητικό πρόβλημα ιδιαίτερα για επαγγελματικούς χώρους, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Η χρήση χλωριούχων, απολυμαντικών και καυστικών καθαριστικών, που πέφτουν στην αποχέτευση, δεν αφήνουν τα λίπη και όλες τις οργανικές ουσίες να διασπαστούν. Έτσι αυτές επικάθονται στις σωληνώσεις και προκαλούν τις δυσάρεστες οσμές.


Το φυσικό, οικολογικό προϊόν μας Eco Deep clean, ένα υγρό με ευχάριστο άρωμα, λύνει άμεσα και οριστικά το πρόβλημα. Διασπά τις επικαθίσεις των λιπών και όλων των οργανικών ουσιών, αφήνει ένα βιοφίλμ στις σωληνώσεις που εμποδίζει να σχηματιστούν νέες επικαθίσεις και εξαφανίζει άμεσα τη δυσοσμία. Έτσι οι σωληνώσεις μένουν πάντα καθαρές χωρίς βουλώματα και οσμές.

Τηλεφωνήστε μας (τηλ.: 210-9418002) να σας δώσουμε, δωρεάν, τη λύση και το κόστος που ταιριάζουν στο πρόβλημά σας.

ECOZYMES

Αιόλου 37A Γλυκά Νερά Αττικής,
153 54 Αθήνα,
Ελλάδα

Δευτέρα - Σάββατο: 08:00 - 20:00 | Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση.