Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  • (+30) 210 9418002
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Καυστική Ποτάσα – 5 λόγοι για να μην πέσετε στην παγίδα της

Καυστική Ποτάσα – 5 λόγοι για να μην πέσετε στην παγίδα της

Η καυστική ποτάσα είναι μια ισχυρή βάση που έχει καταστρεπτική επίδραση στα οργανικά υλικά. Είναι ιδιαίτερα διαβρωτικό υλικό και πολύ επικίνδυνο για την υγεία του ανθρώπου.
Όσοι συστήνουν τη χρήση της για θεραπεία ενός βόθρου που έχει χάσει την απορροφητικότητά του ή την απόφραξη σωληνώσεων, είτε έχουν άγνοια για τον τρόπο λειτουργίας του βόθρου, είτε δεν είναι ορθά ενημερωμένοι.


Μην πέσετε στην παγίδα αυτή για τους παρακάτω 5 λόγους:

  1. Η καυστική ποτάσα προκαλεί σοβαρά εγκαύματα στο ανθρώπινο δέρμα και είναι ιδιαίτερο επικίνδυνο στα μάτια και το αναπνευστικό σύστημα. Όταν διαλυθεί στο νερό παράγει μεγάλες ποσότητες θερμότητας και αέρια τοξικά για τον άνθρωπο.
  2. Είναι ισχυρό χημικό και μπορεί να διαβρώσει μέταλλα. Μπορεί να προκαλέσει σοβαρές φθορές στο αποχετευτικό σας σύστημα, η αποκατάσταση των οποίων μπορεί να σας κοστίσει πολύ ακριβά.
  3. Επειδή σαπουνοποιεί τα λίπη στο βόθρο, ανεβάζοντας στο PH, μπορεί να δώσει μια μικρή ανάσα σε αυτόν αλλά θα μεταφέρει τα σαπουνοποιημένα λίπη σε άλλα σημεία δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την επεξεργασία τους. Παράλληλα αδρανοποιεί (σκοτώνει) τους μικροοργανισμούς που προκαλούν επεξεργασία του αποβλήτου «μετατρέποντάς» τον βόθρο σε στεγανό. Αυτό οδηγεί σε συχνό άδειασμά του, που κοστίζει σε χρήμα και δυσοσμία.
  4. Είναι τοξικό για το περιβάλλον και τον υδροφόρο ορίζοντα.
  5. Δεν δίνει οριστική λύση στα προβλήματα απορροφητικότητας του βόθρου όπως τα οικολογικά και φυσικά προϊόντα μας Septi Plus, Eco 3006 και Eco Deep Clean.
ECOZYMES

Αιόλου 37A Γλυκά Νερά Αττικής,
153 54 Αθήνα,
Ελλάδα

Δευτέρα - Σάββατο: 08:00 - 20:00 | Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση.

Μη-έγκυρη προσθήκη!

Απαιτούμενο πεδίο!