Επιλέξτε τη γλώσσα σας

  • (+30) 210 9418002
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
προβλήματα σε αποχετευτικό σύστημα και σωληνώσεις

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα του αποχετευτικού σας συστήματος ΤΩΡΑ είναι η κατάλληλη εποχή.

Εάν διαθέτετε ξενοδοχειακή μονάδα, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εξοχική κατοικία, εστιατόριο ή οποιαδήποτε τουριστική επιχείρηση και αντιμετωπίζετε προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα (βόθροι με χαμένη απορροφητικότητα, δύσοσμες σωληνώσεις, βουλώματα κλπ.) ο χειμώνας είναι η κατάλληλη εποχή για να λύσετε όλα τα προβλήματα του αποχετευτικού σας και να υποδεχθείτε τη νέα τουριστική σεζόν με απόλυτα καθαρό σύστημα.

Στην διάρκεια του χειμώνα, που η επιχείρηση είναι κλειστή, εξατμίζεται το νερό από τις σωληνώσεις της αποχέτευσης αφήνοντας στα τοιχώματα επικαθίσεις λιπών ή λάσπης. Αυτές οι επικαθίσεις αναδίδουν μια δυσάρεστη οσμή στον χώρο που είναι δύσκολο να εξαλειφθούν. Εάν μάλιστα οι τουριστικές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν χλωρίνη, χλωριούχα προϊόντα, καυστικά ή απολυμαντικά προϊόντα καθαρισμού οι επικαθήσεις αυτές είναι περισσότερες προκαλώντας μεγαλύτερη δυσοσμία.

Οι μικροοργανισμοί είναι η λύση

Η λύση για όλα τα παραπάνω προβλήματα είναι εύκολη και οικονομική. Ρίχνοντας μικροοργανισμούς στις σωληνώσεις και στο βόθρο σας τώρα και αφήνοντάς τους να δράσουν μέχρι την έναρξη της τουριστικής περιόδου θα καθαρίσετε όλο το σύστημα. Το μόνο που θέλουν οι μικροοργανισμοί για να δράσουν και να υγροποιήσουν όλες τις οργανικές ουσίες που μπλοκάρουν το αποχετευτικό σας σύστημα είναι χρόνος. Το διάστημα που η επιχείρησή σας είναι κλειστή είναι ο κατάλληλος χρόνος γι’ αυτή τη δουλειά.

Το φυσικό προϊόν μας Septi Plus θα διασπάσει τη συσσωρευμένη λάσπη και το λίπος στους βόθρους, θα επαναφέρει τη χαμένη απορροφητικότητα, θα μειώσει τις οσμές και θα καθαρίσει το νερό σε βόθρους, σηπτικές δεξαμενές, μονάδες επεξεργασίας λυμάτων, αντλιοστάσια, αποχετεύσεις, φρεάτια, σιφόνια, τουαλέτες σκαφών, λιποσυλλέκτες κλπ.

Επιπλέον το οικολογικό μας προϊόν Eco Deep clean, ένα υγρό με ευχάριστο άρωμα, θα διασπάσει τα λίπη και όλες τις οργανικές ουσίες που συσσωρεύονται στις σωληνώσεις και προκαλούν τη δυσοσμία και θα σας προσφέρει απόλυτα καθαρό αποχετευτικό δίκτυο για να υποδεχθείτε τη νέα τουριστική περίοδο.

Τέλος, το «θαυματουργό» προϊόν μας Eco Scale Blue θα καθαρίσει εύκολα και γρήγορα τη λεκάνη σας από το πουρί χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ακουαφόρτε ή άλλα επικίνδυνα καυστικά ή χημικά προϊόντα.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε, χωρίς καμία υποχρέωση, για τη λύση που ταιριάζει στο πρόβλημά σας.

ECOZYMES

Αιόλου 37A Γλυκά Νερά Αττικής,
153 54 Αθήνα,
Ελλάδα

Δευτέρα - Σάββατο: 08:00 - 20:00 | Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση.

Μη-έγκυρη προσθήκη!

Απαιτούμενο πεδίο!